Дигитален маркетинг

Вие сте амбициозен предприемач и имате малък или среден бизнес и искате да разширите своята дейност и да увеличите продажбите?

В днешния дигитален свят, от голямо значение е това дали Вашите продукти или услуги са лесни за намиране. Там, където хората днес прекарват най-много време, е интернет. Ако отговорът на въпроса „Лесно ли клиентът може да ме намери онлайн?“ е „НЕ“, то тогава имате нужда от помощ, а ние сме готови да Ви помогнем. 

Специалистите от Marketing Vision предлагат на своите клиенти пълно портфолио от услуги, които неминуемо ще подпомогнат растежа на Вашия бизнес проект и ще допринесат за увеличаване на продажбите и оформянето на цялостната Ви онлайн визия.

Изготвяне на маркетинг стратегия

Тъй като знаем, че всеки бизнес е специфичен и има своите уникални характеристики, ние от Marketing Vision ще изготвим специална маркетингова стратегия, която да е най-ефективна конкретно и специално за Вашата фирмена дейност.

Поддръжка на социални профили в мрежата

Ние ще се ангажираме с поддържането на добрия Ви онлайн имидж и ще осъществяваме комуникацията с Вашите клиенти, ще създаваме качествено и ангажиращо съдържание, което да впечатлява Вашите последователи.

Графичен дизайн

Нашите графични дизайнери ще създадат рекламна визия, която да представя по най-добрия начин това, което искате да промотирате - независимо дали става въпрос за онлайн промоция, изготвяне на рекламни банери или флаери.

Организиране на игри в социалните мрежи

Игрите в социалните мрежи са един от най-добрите начини за увеличаване на Вашите фенове и ангажираност на Вашите последователи с Вашата марка. Ние ще измислим най-интересните и подходящи игри, които да подхождат на Вашето портфолио.

Регистриране на Вашата фирма в Google My Business

Ние ще се ангажираме с поддържането на добрия Ви имидж и ще създаваме качествено и ангажиращо съдържание, което да впечатлява.

Нашите проекти

Всички проекти