Local Seach Optimization Services

Рекламни кампании

Effective Local SEO Solutions

Facebook

Facebook е една от най-ефективните платформи за интернет реклама. Това е мястото, където можете да се свържете отново с Вашите текущи клиенти, и мястото, където можете да започнете нови взаимоотношения с хора, които иначе никога не биха могли да узнаят за Вашия бизнес.

Социалната мрежа напълно революционизира начина, по който хората взаимодействат помежду си онлайн и се свързват с компании, за да се възползват от техните продукти или услуги.

Ние от Marketing Vision сме решени да реализираме висока възвръщаемост на Вашите инвестициите (ROI) за Вашите клиенти във Facebook, използвайки огромната база данни, с която социалната мрежа разполага. Това е напълно възможно с прилагането на правилната стратегия, рекламна визия и адекватни целеви страници.

Adwords

Какво по-добро място за Вашия бизнес от първата страница в най-актуалната търсачка в света - Google? Всички ние я използваме ежедневно, за да се снабдим с информация от всякакъв тип. Милиони компании по цял свят отдавна се възползват от услугите на информационния гигант като начин да рекламират това, с което се занимават. Хубавото е, че това вече не е запазена територия само за големите компании. От тази услуга може да се възползва всяка фирма, независимо колко е голяма нейната дейност. От друга страна, неправилното управление на една Google реклама може да доведе до безсмислено харчене на пари и липсата на адекватни резултати.

Специалистите от Marketing Vision ще направят специално за Вас подходящата AdWords стратегия за фирмената Ви дейност и ще извлекат максимума от Вашите инвестиции. Хубавото на AdWords е, че той Ви гарантира, че рекламите ще се появяват само тогава, когато някой търси нещо свързано с това, което Вие предлагате. Именно това прави рекламата в Google AdWords изключително ефективна. Оставете всичко това на нас и се фокусирайте върху останалите аспекти от Вашия бизнес план.  

Effective Web Development Solutions

Нашите проекти

Всички проекти