Content Marketing Strategy

Изработка на онлайн магазини

Създайте възможност за намиране на нови клиенти чрез интернет.

Най-популярният пример за електронната търговия е онлайн пазаруването, което се определя като покупка и продажба на стоки или услуги чрез интернет. Онлайн пазаруването е все по-предпочитан начин за пазаруване от милиони хора по целия свят.  Ето и няколко от основните предимства на този тип уебсайт.

По-широк обхват на клиенти

Когато продавате продукт или услуга, използвайки онлайн магазин, Вие ще достигате до много по-широка аудитория в сравнение с традиционните методи за търговия. По този начин получавате възможност за увеличаването на  Вашите продажби.

Възможност да бъдете отворени 24/7

 

Чрез онлайн магазина Вие давате възможност на Вашите клиенти да пазаруват 24/7.  Това неизбежно ще доведе до реализация на повече продажби.

По-висок процент на реализация

Независимо колко популярна е Вашата марка, ако нивото на реализация е ниско, тогава печалбите ще бъдат ниски. Наличието на платформа за електронна търговия Ви помага да увеличите процента на реализация, тъй като хората получават възможност да купят веднага от Вас, вместо да чакат да посетят магазина Ви.

По-лесна реализация

Платформата за електронна търговия определено е много по-лесна за поддръжка и работа, отколкото при действителен физически магазин. Поддръжката на един онлайн магазин отнема, както много по-малко време, така и по-малко средства.

Нисък риск, повишена рентабилност

За управлението на онлайн магазин ще Ви е нужна по-малка работна ръка, като по този начин увеличавате печалбите и намалявате драстично разходите. Освен това, ако прецените, можете по всяко време да закриете Вашия онлайн бизнес без това да Ви струва каквито и да е средства.

Нашите проекти

Всички проекти