Content Marketing Strategy

Рекламна мрежа

За постигането на оптимални резултати, дигитална агенция Marketing Vision предлага услуги, свързани с реклама на Вашата фирмена дейност в други сайтове под формата на:

Банери

Банерната реклама е наричана още дисплейна реклама поради визуалния характер на рекламите с банери, които целят рекламирането на марката. Тя може да отведе посетителя от конкретен уебсайт към Вашия личен онлайн магазин или фирмен уебсайт, или към друга конкретна целева страница, която да има стойност за Вашите бизнес цели.

 

Банерът за реклама може да бъде изображение или друг мултимедиен обект. По този начин банерите могат да бъдат статични или анимирани, в зависимост от използваната технология. Днес те се използват от много рекламодатели в цял свят като един изключително успешен начин за насочване на потребителите от един уебсайт към друг.

 

Може да се доверите на нашите графични дизайнери за изработката на завладяващи и хващащи окото банери за реклама.

Платени публикации

Друг ефективен начин за реклама, който предлагаме на нашите клиенти, е реклама чрез използването на платени продуктови публикации в чужди форуми и уебсайтове, в които да присъстват линкове, отвеждащи читателя на статията към Вашия уебсайт.

 

Този начин за реклама става все по-разпространен, а ефективността му е безспорна. Чрез детайлен уебанализ, нашите специалисти ще изберат точните места, където да бъдат поставени Вашите рекламни статии, така че да са възможно най-релевантни за аудиторията на сайта и неговото съдържание.

 

Ние добре знаем, че съдържанието е царят на всички реклами. Именно за това нашите копирайтъри ще създадат стилен и ангажиращ текст, който ще има за цел да привлече вниманието на клиента по начин, по който да го накара да кликне на някой от линковете и така да попадне директно на Вашия уебсайт. Колкото по-добър е написаният текст, толкова по-голяма е вероятността това да стане.

 

Реклама в Board.bg

Вашата реклама може да бъде поместена и на www.board.bg - най-новият и пълен бизнес каталог на фирмите в Североизтока, където всеки може да получи детайлна справка и информация за Вашата бизнес дейност и за стоките и услугите, които предлагате. Бъдете лесно откриваеми за хората във Вашия регион и дефинирайте пред тях ясно, точно и напълно прозрачно Вашата предприемаческа дейност.

Нашите проекти

Всички проекти