Email Marketing

E-Mail маркетинг

Този тип маркетингова стратегия позволява на бизнеса Ви да държи клиентите информирани.

Този тип маркетингова стратегия позволява на Вашия бизнес да държи клиентите информирани за актуални или предстоящи промоции, които искате да организирате. Също така, приспособява маркетингови послания към Вашите клиенти, като всичко това става чрез използването на електронните пощи на потребителите.

Ако искате да използвате E-mail маркетинг като част от Вашата цялостна маркетингова система, нашият екип от професионалисти ще работи заедно с Вас, за да достави ефективна и работеща стратегия за привличане и задържане на клиенти. Ние постоянно усъвършенстваме процеса на E-Mail маркетинга, като създаваме подход, който е основан на доказани резултати, работещи призиви за действие (CTA) и създаване на правилните съобщения към подходящите аудитории.

Най-добрата E-mail маркетинг стратегия

Нашият екип ще изготви най-добрата стратегия за привличане на определена целева група и ще установи нейните нужди.

E-mail маркетинг кампании

Нашият екип е готов да проеткира, изгради и предостави имейл шаблон за връзка с Вашите клиенти, както и да управлява Вашата имейл кампания, за да може да постигнете положителни промени в продажбите и да установите рентабилност.

Красив изглед на кампанията

Нашите иновативни дизайни и решения са подходящи и за подобравяне на имейл кампанията Ви. Нашите професионални дизайнери ще вдъхнат живот на бизнеса Ви и ще увеличат потребителите на Вашите услуги/бранд.

Проследяване и обратна връзка

Получавате пълна информация за потребителската активност от кампанията, влизания към сайта, прочитания и друго.

Нашите проекти

Всички проекти