Разработка на мобилни приложения

Може би сте си мислили, че разработването на мобилно приложение за Вашите бизнес цели е привилегия, която е достъпна само за големите компании? Това далеч не е така.

Индустрията за мобилни приложения се очаква да достигне приходи от над 100 милиарда долара през следващите няколко години и все повече и повече фирми добавят тази технология към своето портфолио. Само през 2017г. са изтеглени 197 милиарда приложения! Цифрите сочат, че днес интернет потребителите използват предимно телефоните си, за да сърфират онлайн, като вече те са повече от тези, които ползват лаптоп или настолен компютър.

Подобни данни изискват и специфичен подход към новите навици на съвременните интернет потребители. Защо Вие трябва да стоите в страни и да наблюдавате безучастно как всички тези цифри Ви подминават?

Разработчиците от Marketing Vision могат да изготвят специално за Вас приложение, което да е тясно свързано с Вашите предприемачески нужди. Разработваме отлично работещи мобилни приложения за платформите Android & iOs.

Мобилни приложения за Android

Android е операционна система с отворен код за мобилни устройства. Пазарният дял на глобално ниво за Android е нараснал до невероятните 84%, което прави тази операционна система най-предпочитания избор за потребителите на мобилни телефони по цял свят. За да стартирате и валидирате Вашата персонална бизнес идея, избора на платформата Android се оказва приоритетен избор, за разлика от другите налични. Приложенията за Android са и най-разпространените и най-лесните за инсталация и могат да се използват на най-голям брой мобилни устройства. Разполагаме с всички необходими умения и възможности, за да създадем най-адекватната и добре работеща Android апликация за Вас и Вашия бизнес.

Мобилни приложения за iOS

Операционната система iOS се използва от Apple Inc. за устройства, произвеждани единствено и само от нея. Около 13% от глобалните мобилни потребители предпочитат да използват тази платформа. От iPad до iPhone към Apple Watch. Независимо от сложността и нуждите на Вашата бизнес концепция, разработчиците на iOS в Marketing Vision притежават нужните умения, за да осигурят най-доброто и конкурентно решение за Вас. Ние създаваме функционални, красиви и ефективни приложения за iOS. Нашият опит и умения ни дават увереността, че можем да изработваме приложения за почти всеки тип дейност във всяка една индустрия.

Нашите проекти

Всички проекти