Въздушна фотография

Ние ще уловим мига през орлов поглед, за да покажете на вашите посетители поглед от друг ъгъл.

Дроновете се използват все по-активно в индустрията на фотографията и видеозаписа, тъй като те често са способни да спестят значителна сума разходи, защото са в състояние да достигнат несравним ъгъл на заснемане. По този начин създават страхотни въздушни снимки на пейзажи и сгради.

Списъкът с използването на технологията обаче бързо се разширява и в други сектори. Някои от тях включват земеделие, управление на складове и мини, комунални услуги и дори застрахователни корекции.

Благодарение на услугите на Marketing  Vision, вече и Вие ще можете да се възползвате от предимствата на дроновите снимки и видеозаписи.

Нашият префесионален екип ще заснеме страхотни 360-градусови панорамни изображения, които ще придадат нова и уникална визия на Вашия проект и ще го направят по-атрактивен, за да можете с лекота да изпъкнете пред конкурентите в бранша. По желание на клиента, готовите снимкови материали могат да бъдат качени и в Google Maps, като по този начин Вашият бизнес ще стане по-разпознаваем и по-лесен за откриване от онези, които пряко се интересуват.

Нашите проекти

Всички проекти