Имаме ли нужда от активна Facebook страница?

Фейсбук е една от социалните мрежи с най-много потребители по цял свят. Именно това е и социалната медия, която може да Ви помогне в увеличаването на трафика към Вашия сайт или онлайн магазин, както и създаването на лоялни клиенти, и генерирането на потенциални и реални потребители. Все повече собственици на утвърдени или току-що стартирани бизнеси използват платформата за постигане на своите цели. Това е най-достъпният начин за изграждането на цял бранд, създавайки непрекъснато ново търсене на Вашите продукти и услуги.

Липсата на реклама във Фейсбук би могла да доведе до загуба на част от Вашите настоящи клиенти, както и невъзможността за привличането на потенциални такива. Фейсбук рекламата е не само от голяма важност, но е и необходимост, за да постигате успешни резултати и да затвърждавате своите пазарни позиции.

Marketing Vision успешно поддържа социални профили в мрежата, като това е само едно от многото начинания, с които агенцията се занимава в дигиталното пространство. Нашата агенция се ангажира с поддържане на добрия онлайн имидж, осъществяване на комуникацията с клиенти и създаването на качествено и ангажиращо съдържание, което да впечатли аудиторията.

Именно Facebook е едно от местата, където настоящите и потенциалните клиенти прекарват значителна част от свободното си време. Статистическо проучване показва, че всяка минута потребителите на Facebook харесват повече от 4 милиона публикации, коментират или качват снимки. Социалната мрежа има огромна потребителска база, което е и страхотна възможност за популяризиране на Вашия бизнес, а Marketing Vision успешно съумява да оправдае очакванията на своите клиенти за успешна и активна Фейсбук страница, която да им носи печалба.

Активната Фейсбук страница е способна да Ви помогне на разширите своя бизнес, да увеличите своите продажби и да достигнете до много повече настоящи и потенциални клиенти. Това е и един от най-подходящите начини да предложите нов вид услуга или да увеличите предлагането на вече утвърдена такава.