Малкият и среден бизнес с възможност за безвъзмездно финансиране до 20 хил. лева за различни ИКТ проекти

Малките и средни бизнеси могат да кандидатстват и да получат безвъзмездна помощ от Европейския съюз по програмата за финансиране по Плана на възстановяване. Те могат да вземат до 20 хил. лв., като могат да използват паричните премии в различни направления на своя бизнес, като изграждане на уебсайтове, инвестиране на средства в инструментите за дигитален маркетинг, за да разширят разпознаваемостта си, както и да изградят своите CRM системи или да започнат да продават своите продукти през онлайн магазин.

Ние, от Marketing Vision, като агенция, която предлага голяма част от услугите, които са включени в програмата за безвъзмездно финансиране, ще съдействаме на всички наши настоящи и бъдещи клиенти за оформяне на документацията по кандидатстване, а в последствие и с работата по проекта, за който те са одобрени.

По програмата за финансиране могат да вземат участие  бизнеси, които имат годишен оборот за предходната година (2021) в размер на 123 000 лв. и да са назначили като персонал повече от 1 лице във фирмата. Минималната сума, която можете да получи фирмата, е в размер на 3 хил. лв. Бизнесът трябва да е регистриран преди 31.12.2019 година.

Повече информация може да получите на телефон 0878826892 или на office@marketingvision.bg